Gulyásleves készítési bemutató

A gulyáslevest a világ számos pontján ismerik, ám csak kevés helyen készítik el úgy, ahogyan azt Magyarországon készítik. A kazányi főkonzulátus hölgytagjai arra vállalkoztak. hogy egy master-class keretében a magyar tájékoztató központban megismertessék a gulyáskészítés fortélyait az érdeklődőkkel.

Gulyásleves készítési bemutatót tartottak 2016. december 2-án Kazányban a magyar főkonzulátus hölgytagjai – munkatársak és házastársak – a magyar tájékoztatási központnak is otthont adó Szövetkezeti Főiskolán. Az aktív résztvevők elsősorban a főiskola tanári karából és az érdeklődő diákokból kerültek ki, akik láthatóan nagy élvezettel követték az elméleti és gyakorlati útmutatókat, kezdve az alapanyagok helyes előkészítésétől a fűszerezésig. A hamisítatlan és marhahús alapú magyar gulyás ízletességét az elengedhetetlen magyar fűszerek garantálták. A master-class végén az elkészült gulyáslevest a résztevők jó étvággyal elfogyasztották, s megállapodtak, hogy folytatni a kívánják a kezdeményezést. (Az eseményről képeket találhat "Galéria" rovatunkban.)